Post by bowssobpoehampni on Mar 4, 2022 15:48:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mobile Detective 2022 version ▞▞▞
To je sjajna ideja, ali mora doći do ažuriranja. kovanice pune način za brzo i aplikacija vas u osnovi moli da platite više. Što kažete na to da umjesto 10 novčića za gledanje oglasa dobijete 50? na taj način zapravo možeš nešto napraviti...
okej, znači "pronađena" kampanja je bila PRESILNA.Pokrenuo sam kampanju "Louise". Ja sam jedan ili dva dana i iskreno? ne ažurira se dovoljno često. nema dovoljno "života" i tekstova (na koje sam krenuo kamp. kasnije navečer) svi dolaze u 23:00! Volim ovu igru i volio bih da nije toliki novac. (ažuriranje: ako ne možete platiti 45 dolara za ovu igru.. nemojte se truditi! Bio sam ovisan tijekom trodnevne probe, ali sada.. nema smisla. nemam pristup nijednom od važnih bitova)
Sviđa mi se aplikacija, stvarno je zanimljiva, ali kada pošaljem link svojim prijateljima da dobiju 6 ključeva, oni koriste kod, ali mi ne primamo ključeve što je šteta, nadamo se da ćete moći riješiti problem što je prije moguće.
Bila bi nevjerojatna igra da omjer coin:play nije tako visok. Dobivate možda 100 besplatnih kovanica dnevno, ali potrebno je 300-500 da biste stvarno učinili bilo što što bi vam pomoglo dalje u tome. Šteta stvarno, ideja je super. Ali osim ako niste spremni svakodnevno trošiti pravi novac, možete i deinstalirati.b
Sve je u redu osim što se poruke prikazuju dvaput (mislim, kad netko pošalje poruku, npr. "Hej", ispod onog se vidi još jedno "Hej" - sve je kao da je kopirano dva puta).
Nije sjajno. Nisam stigao daleko jer morate upotrijebiti toliko novčića. Dosadno je čekati tekstove, previše je poput tekstova u stvarnom vremenu, zbog čega čekate satima na pristojan kontekst. Ne preporučam osim ako nemate tone novca za ispuhati kako biste ga pokrenuli bilo kojom pristojnom brzinom.
Volio bih da poruke ili pozive ne moramo otključati novčićima i ključevima, već ih možemo otključati oglasima. Također bih istaknuo psovke i humor odraslih... Ne preporučujem vam da pustite svoje dijete da igra ovu igricu (neobavezno, ali samo moje mišljenje) ima dosta psovki i pričaju o povezivanju ljudi pa preporučujem djeca 12 za igranje ove igre ili Mature 17 jednostavno nije ono na čemu bi dijete trebalo biti ili se igrati.
Super skupa igra I globalni chat je pun ljutitih ljudi bez poštovanja. Programeri ako ovo čitate, ovo je problem. Ima ljudi koji vrijeđaju i nazivaju druge užasnim imenima, a kada ih se prijavi, tekst ne ide nikamo. Morate smisliti kako bolje kontrolirati razgovore.
Volio bih da postoji više od samo 1 načina za dobivanje ključeva, a da bismo ih mogli dobiti više dnevno. Bio sam razočaran igrom. u biti su to samo priče, u obliku tekstova, tako da uopće nema igranja. oni nisu nikakva interakcija u Unrdu. Očekivao sam da će to biti slično igrama poput, "Simulacra", "A Lost Phone", "hey Adam" itd.
Sviđa mi se što ide kroz vrijeme umjesto mini igrice ili slagalice. Tako je cool konačno imati stvarnu ARG igru koja uključuje vas i koja se osjeća stvarno
Tek sam počeo igrati i djelomično to radim za ključeve, ali to mora značiti da je dobro jer želim nastaviti igrati i sve što volim priču i način na koji je igra postavljena i postavljena jedva čekam da nastavi moje putovanje xxx
Trebao bi biti lakši način za zarađivanje kovanica i ključeva
Aplikacija je bila u redu, sada kada gledam oglase za kovanice piše da sam dosegao ograničenje po satu kada nisam gledao nijednu, dao bih joj 5 zvjezdica ako se promijeni😥
Sviđa mi se koncept igre, ali igra je loša. Smiješno je potrošiti 200 novčića za prelazak na sljedeće poglavlje bez drugog načina da dođete do njega. A možda i pomisao da imate igru u aplikaciji kako biste zaradili novčiće. Prespor za praćenje. Razočaravajuće
Odlična igra, potpuno ovisna. Dao sam mu četiri zvjezdice jer se temelji na malom novčiću. Otključao sam chat za 200 novčića i nakon što sam podigao razinu, chat je ponovo zaključan pa sam morao platiti još 200. (Dopuštam da sam zaključan chat želio pročitati jer me možda doveo do dokaza za koje se sumnjalo u prethodnom epizoda). Osim te sjajne zabave do sada! Možete gledati dodatke kako biste svaki sat dobili 5 novčića. Ili možete kupiti u trgovini.
Objavljeno jučer i čini se da je izbrisano, pa pokušavam ponovo. Potrošio sam lrg količinu spremljenih novčića za kupnju ključeva i čini se da ih ne mogu upotrijebiti. Tražio rješenje na internetu i pokušao se registrirati, bez kockica. Kako koristiti tipke za razgovor za otključavanje razgovora?
gledao dodavanje i nisam primio ključ što znači da ne mogu otključati ovaj novi razgovor i moram čekati do sutra.... uf.
Ne mogu ispravno ocijeniti jer idk kako uopće ući u igru samo piše 'ne živi tuđu priču' pa može li netko možda pomoći, molim vas
Stvoritelj je dosadan Špijunirao me preko kamera i pogodio moju dob
Ova igra je malo pogrešna, ako ne stignete nikuda pauzirajte i nastavite s aplikacijom i kontaktirajte podršku. Ne biste trebali platiti za otključavanje. Moja recenzija je uređena jer sam prije mislio da ne radi bez plaćanja
Ovo je za sada super, stvarno zanimljivo za nekoga poput mene koji voli kriminalističke drame i glumi detektiva. Moja jedina zamjerka je trošak otključavanja poruka i poziva itd. Mislim da je mogućnost gledanja i reklamiranja za otključavanje nečega dobra, ali morate gledati tone i čekati satima da biste mogli gledati više samo da dobijete dovoljno novčića za napredak . Za programere je važno da mogu ostvariti neki prihod, pa možda zadržite troškove za brzo preskakanje, ali dopustite svima da napreduju.
ovo je nevjerojatna aplikacija. upravo sam ga sinoć preuzeo.
Dobar koncept, izvedba ima problema. Priče se pojavljuju dvaput, pročitane poruke kažu da nisu pročitane, a poruke se šalju dvaput. Igra je također postala fubar na dan 4 od 4 dana priče. Sustav ključeva također je pogrešan - dajte nam mogućnost ponovnog gledanja oglasa za ključeve. Potrebno je popraviti stabilnost. Ponovno će se preuzeti ako napravite neke popravke jer su same priče sjajne.
Mislio sam da je ovo stvarno super ideja i uživao sam u njoj 3. ili 4. dan priče kada mi je iznenada rekao da se mogu registrirati da spremam napredak, pronađem prijatelje itd. pa sam to učinio i izgubio sav svoj napredak! Prilično iznervirana. Nisam siguran da stvarno želim ponovno proći kroz cijelu priču... Također vidjeti kako ljudi kažu da moraju platiti za to nakon nekoliko dana? Ali to me još nije tražilo...
Uz najnovije ažuriranje, sada mogu vidjeti sve videozapise. Hvala vam na pomoći.
Nekada sam mogao dobiti besplatne ključeve za otključavanje više razgovora gledajući reklame, ali od tada su to uspjeli tako da morate platiti da biste vidjeli više razgovora u priči. Vjerujem da je ovo jeftin način da programeri dobiju više novca i odbiju platiti igru. Od tada sam deinstalirao aplikaciju u kojoj sam stvarno uživao prije promjene.
Volim ovu igru!! Evo nekoliko prijedloga kako bi bilo još bolje! -Dodajte opciju korištenja 24-satnog ili 12-satnog sustava. -Umjesto "prije 4 dana" stavite datum. Bilo je teško držati vremenski okvir jer nisam imao točne datume. -Postavite vrijeme u igri na zaslon -Dodajte aplikaciju za bilješke! Bilo bi korisno za praćenje događaja i učinilo bi ga još upečatljivijim. Korisnik bi se osjećao kao da skuplja tragove! -Dodajte druge aplikacije da se ne ponavlja!
volim kako nevjerojatno unrd. to je tako detaljna aplikacija i definitivno ne vidite iste autore dvaput više nego što sam ja vidio do sada. i volim unrd. moj jedini problem je sada za ljude koji si ne mogu priuštiti plaćanje dodatnih poruka za otključavanje, ne mogu više osim ako je ne kupite što je stvarno sranje jer bih želio nastaviti čitati ove priče. oni su nevjerojatni i pomažu ometati svakodnevni život. i mrzio bih prestati čitati ovo zbog ovoga
uživao, ali ponovno pokretanje je uništilo - ja i kolege s posla igramo ovo zajedno, 2 dana u priču i moja se resetira tako da sada nismo sinkronizirani što je stvarno sranje, izgubio sam puna 24 sata igre i pokušao sve što se sjetim da dobijem vrati se tamo gdje je bio
jako volim ovu aplikaciju, jedva čekam novu priču jer sam ih pročitao dosta i jako ih volim
To je zanimljiva igra, ali sve što je važno ili zapravo zanimljivo je zaključano iza paywall-a, a ne znate hoće li biti dok to ne učinite. Iskreno da postoji način da jednom platim i dobijem sadržaj, ja bih to napravio, ali ne isplati mi se stalno ulijevati novac. Pogotovo zato što sam nekoliko puta otključao zaključani chat, slučajno je bio nevažan. Ne znam ni što se dogodilo u posljednjoj priči jer su svi konvoji bili zaključani. Netko je uhićen i znam zašto.
sviđa mi se do sada, ali imam problema s pričama, oni su u redu, ako priče onda ih više neće učitavati
bio je uzbuđen što će ga isprobati za novu priču o Joeu Suggu. ipak, sve ostalo se učitava osim Joeovih videa. svi ostali videozapisi likova i svi videozapisi uživo, osim Joeovih. samo beskrajni ekran za učitavanje. Tako da mi nedostaje veliki dio priče. Jedina opcija koja je dana da to popravim je ponovno učitati cijelu priču i uzeti zauvijek ispočetka, što ne želim učiniti.
Sjajne priče, prava napetost i sviđa mi se interaktivni aspekt aplikacije u stvarnom vremenu. Nastavite s tim fantastičnim pričama dečki, jedva čekam!
Legend of Runes: Puzzle RPG भूमिका निभाना misf
Da budem iskren, mislio sam da barem moraš shvatiti tko je ubojica, a Josie je tako neugodan lik da sam bio spreman da bude izboden prvog dana. Nisu me natjerali da uopće marim za bilo koji od likova.
Uglavnom pročitate nekoliko poruka, ali većina je blokirana i morate platiti ključeve. Nemojte se truditi bacati svoj novac. nisam.
Dao sam 3 zvjezdice samo zato što je teško dobiti novčiće 10 za oglas nije puno. Stvarno mi se sviđa igra i uživao bih u njoj malo više kada bi se kretala malo brže. Također bi bilo lijepo smanjiti cijenu za otključavanje poruka ili prijeći na sljedeće poglavlje. Još nisam siguran hoću li zadržati ovu aplikaciju jer sam još uvijek na prvoj priči. Ali pretpostavljam da ću ažurirati ako to učinim ili ne.....
Volite ovu igru. Mrzim čekati sljedeću poruku. Sada se odjednom pojavila poruka o pogrešci pri učitavanju i kada pritisnem ponovno, ništa se ne događa. Molimo riješite ovaj problem uskoro kako bih mogao nastaviti igrati.
Volite ovu aplikaciju! Vrlo realistično i volim napetost i akciju u pričama.
Moji novčići stalno samo nestaju i potrebni su dani da ih vratim, ali priča je dobra.
Ova igra je tako ugodna za igranje. Osjećam se kao da sam zapravo dio iskustva, a zbog toga što traje više dana, zabava traje! Moj jedini problem je besplatni ključ dnevno s oglasima. Prvi dan je radilo dobro, bez problema. Onda sam drugi dan kliknuo "pogledaj oglas" i počelo se učitavati, ali mi nije dalo da gledam oglas i nije mi dalo ključ. To se dogodilo dva dana zaredom. Tada je jedan od razgovora koje sam prethodno otključao postao ponovno zaključan!
Zabavna igra.. čini se da ne mogu proći 3. epizodu
Nije za mene ne sviđa mi se kako moraš otključati poruke kad je većina otvorena i iste za pozive na🤨 i jedna stvar koja mi se svidjela je kako se psuju lol. Ali uopće nije toliko zanimljivo tako je prilično dosadno.🙂
Sviđa mi se igra, ali zadnjih nekoliko dana pokušavam gledati reklame da dobijem besplatne ključeve, ali mi to ne dopušta, a onda mi kaže da moram čekati do sutra. Ponovo sam započeo priču i još uvijek mi nije dopuštao da gledam oglas, a onda sam je deinstalirao i ponovno instalirao i još uvijek mi to ne dopušta. Osim toga, dobivam obavijesti da imam nepročitane tekstualne poruke i ne.. Čini se da se ništa nije dogodilo ni u igri.
Sviđa mi se koncept ove igre, a dizajn i priča su nevjerojatni, ALI ima toliko važnih značajki koje možete otključati samo novčićima.Ako želite novčiće, možete gledati reklame, ali to vam daje jedva dovoljno da otključate jedan nevažan tekst. Onda naravno možete kupiti novčiće, ali to je TAKO VRAŠTVO SKUP da totalno uništi igru. Bez stalnog ubacivanja novca, igra je super nezanimljiva i iskreno sam razočaran.
Ocijenio bih ovo s pet zvjezdica, ali toliko dugo čekate da dobijete novčiće da biste zapravo otključali stvar osim ako vam nije dopušteno kupiti stvari
Ažuriranje moje recenzije. Završio sam zadnji put viđen online i bio sam zalijepljen za svoj telefon i sada sam započeo novu priču, ali svaki put kad otvorim aplikaciju, ona se ruši! Deinstalirao sam i ponovno instalirao i to je radilo jednu minutu, ali i dalje se ruši!! Molimo popravite da se mogu vratiti svojim pričama!!
Za sada uživam, ali sam na trećem danu i ne mogu učitati nove poruke. prikazuju se na zaslonu poruke, ali kada ih pokušam otvoriti učitava se samo već pročitani razgovor. Ponovno sam pokrenuo aplikaciju i telefon i još uvijek isti problem
ovo je izvrsna i jedinstvena aplikacija. potpuno novi način uzimanja u medije koji nikad prije nisam vidio, totalno sam ovisan i jedva čekam vidjeti kako će rasti