Post by bowssobpoehampni on Mar 4, 2022 15:52:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Mēģināt iepatikties šai spēlei, jo tās ideja ir lieliska, taču lielākā daļa līmeņu ir ļoti sarežģīti/nomākta. Pēc daudzu atsauksmju izlasīšanas šķiet, ka spēle ir sarežģīta, taču ko veidotāji dara ar to? Tas mani apbēdina, jo es nevēlos dzēst spēli, bet es esmu uz robežas, lai to izdarītu. Viss, ko es gribēju, bija relaksējoša un jautra spēle.... acīmredzot tas tā nav. 😢
Laba spele !
Es mīlu šo spēli, tā ir viena no pirmajām spēlēm, ko es pamostos un spēlēju, un jums ir daudz iespēju, un jums nav pārāk jātērē nauda, kā arī iegūt lietas, jums vienkārši ir jāspēlē un jāskatās reklāmas, kas man nav prātā. vispār es mīlu SPĒLI♥️
Es domāju, ka esmu tajā spēles daļā, kurā man vajadzētu tērēt naudu, jo mīklas kļūst grūtākas, es saņemu mazāk kustību un nekādu reālu lietderīgu jaudu. Tāpat kā jebkura cita telefona spēle. Nu, līdz šim ir bijis jautri. Laiks doties tālāk...
Super spēle
Lily’s Garden Головоломки ufjn
Nepārprotiet mani, spēle ir laba, bet reklāmas ir meli. Spēles neiet tā, un tas nav pareizi. Es nesniegšu šai spēlei labu vērtējumu, kamēr yall nevarēs sasniegt spēlētājus, faktiski reklamējot spēli. Nemaz nerunājot par to, ka ir trešais decembris, kur ir jaunā sezonas biļete? Kur ir Lilijas Ziemassvētku stāsts? Līdzjutēji gaida!!!!
Lily’s Garden Puzzle bakw
✌🤙
Ir labi. Laba spēle ātrai izklaidei. BET spēle nav tāda, kādu viņi rāda. Jūs nevarat salabot un palīdzēt, piemēram, video rāda, lai jūs nemaldinātu.
Zajebis spēle...✌️
Lapaspele
Pēc savas pieredzes es neesmu iztērējis ne santīma par šo spēli un līdz šim esmu labi sasniedzis 1110. līmeni, ir sarežģīti līmeņi, bet noteikti sasniedzami. Spēle ir dāsna, sniedzot jums neierobežotas dzīvības. Un tas ir super jautri! Esmu pabeidzis visu īpašumu. Es tikai iesaku būt pacietīgam un neiekrist neko iegādāties. Es uzskatu, ka daudzās spēlēs, ja vēlaties iegādāties, nevis tikai spēlēt, spēle apgrūtinās redzesloku, jo jūs jau esat labprātīgi iegādājies savu izeju.
Lily’s Garden پزل tzr
Es neesmu spēļu spēlētājs, bet es nolēmu uzspēlēt, lai redzētu, kādi viņi ir. Jautri... bet pārāk daudz papildinājumu, lai lejupielādētu vairāk spēļu un iegādātos lietas, kas jums palīdzētu.
Jauki kādu laiku. Bija paredzēts tikai 30 dienas. Pārsteigums. Tas darbojas daudz ilgāk un kļūst garlaicīgi.
Vēl viena spēle, kurā nevar progresēt, netērējot naudu. Es nekad nemaksāšu, lai spēlētu "bezmaksas" spēli, kurā ir nepieciešami pirkumi, lai tiktu uz priekšu. BS spēle.
Man patīk spēle. Man patīk sižets. Man nepatīk, ka spēle automātiski veic kustības, kuras es nevēlos, tāpat šķiet, ka daži gājieni maksā vairāk par vienu punktu. Man vēl nav bijušas nekādas citas kļūmes, par kurām es vēl zinu. 👍
Spairumes
Hill Climb Racing Трке rfjf
Šī spēle noteiktā brīdī sasalst, un man ir jāizslēdz tālrunis, lai to labotu
Kopumā man patīk šī spēle. Sižets kopumā ir jautrs, un iespējas ir pietiekami jaukas. Man patīk arī tas, ka nav svarīgi mainīt to, ko izvēlaties, kad vien vēlaties, lai tas atbilstu vai ko citu. Puzles arī parasti ir jautras, tāpat arī notikumi. Tas, kas man nepavisam nepatīk, ir politiskie atkritumi. Es spēlēju spēles, lai atpūstos no pasaules, nevis applūstu ar stereotipiem un klaju ziņojumapmaiņu.
Izbaudiet spēlēšanos un domājiet, kā vislabāk izmantot flīzes, lai pabeigtu spēli. Tagad ir pagājuši divi gadic vēlāk, un man joprojām patīk šī spēle. Dažreiz ir nepieciešams mazliet, lai pārvarētu līmeni, taču palīdzība tiek sniegta kā bonusi, kas palīdz pārspēt līmeni. Izbaudiet sižetu un grafiku. Es atjauninu un gaidu papildu līmeņus. Īkšķus augšā!
Man ir tehniskas problēmas, jo dažkārt skārienekrāns nereaģē, kad pildu mīklas. Vai vēl ļaunāk, es pieskaršos labajam, un tā vietā tas aktivizēs kreiso. Kopumā spēle ir ļoti relaksējoša. Es esmu 700. līmenī un man šķiet, ka tas ir pārāk viegli? Mani patiešām interesē, kādi līmeņi ir ppl, kad viņi saka, ka tas ir pārāk grūti. Es to daru tāpat neatkarīgi no tā, ko prasa mīkla, un 90% gadījumu tā notīra pirmo mēģinājumu. Vai joprojām nāk grūtie līmeņi?
Sākotnēji man patika šī spēle, taču man šķita, ka parastās spēles ir grūtākas nekā tās, kuras tika atzīmētas kā grūti, patiesībā kopš Pateicības dienas esmu spēlējis parastā līmeņa spēli, un es to vairs nebaudu. virzība uz priekšu jums ir vienalga, tad jums, iespējams, patiks šī spēle. Man ir beigusies pacietība, es vairs nespēlēšu, es joprojām esmu iestrēdzis, man apriebies redzēt Blast that Level un visas izaicinājumi iet garām Tas ir kļuvis nomākts, nevis jautrs
Esmu iestrēdzis 709. līmenī 2 dienas. Šorīt beidzot to pārspēju, un lietotne sastinga. Pēc dažām minūtēm es aizvēru lietotni un atkal to atvēru, un redzams, ka neuzvarēju. Tas ir sūdīgi
Man patīk spēle, tā ir tik jautra, un stāsts ir lielisks, vienīgā problēma, kas man ir, ir tā, ka, spēlējot to 10-20 minūtes, kad es ielādēju līmeni, tā vienkārši sasalst un man tā ir jārestartē. Ja man tas nebūtu jāturpina aizvērt un atkārtoti atvērt, tas būtu 5 startēšanas reizes. Interesanti, vai kādam citam ir šī problēma?
Atinstalēts, jo tas liek jums tērēt naudu, lai iegūtu nokārtotus līmeņus, kuriem nevajadzētu būt sarežģītiem. Nav tā vērts
Lily’s Garden פאזל jexz
Labi
Forša spēle! iesaku pameiģināt
Labais. Spēle, kas iet cauri stāstam.. Ļoti patīk
Grūti sasniegt punktu skaitu, kas nepieciešams, lai tiktu tālāk šajā spēlē. Šķiet, ka daži līmeņi liek jums zaudēt, lai jūs vēlētos nopirkt dzīvības. Pēc daudziem mēģinājumiem iziet līmeņus, atsakoties tērēt naudu, spēle "ļaus" jums uzvarēt līmeni.
Man patīk spēle, jo tajā nav daudz papildinājumu un tā ir jautra, bet man nepatīk spēlēt mazās konfekšu simpātiju spēles vai ko citu, lai tikai iegūtu 1 zvaigzni. Lūdzu, izlabojiet to, un es varētu mēģināt vēlreiz.
Pietiek ar visu puķu stādīšanu! Izņemot to, man patīk šī spēle. Protams, ienīst visas reklāmas, un dažas no tām ir diezgan pretīgas. Bet man patīk spēlēt, lai uzzinātu, kas stāstā būs tālāk.
Šo spēļu reklāmas ir kaitinošas un negodīgas. Lielākajai daļai "drāmas" nav nozīmes spēlei un tā ir apvainojums spēlētājiem. Spēle ir joks, jūs varat iet tik tālu spēlē, pirms vai nu dusmās pametat spēli, vai iegādājaties pārāk dārgas paketes, kas nav pietiekami tālu par samaksāto cenu. Es jums esmu tikai viena balss no miljarda, un šis "pārskats" jums nav svarīgs, taču jūs vismaz zināt, ko es domāju par spēlēm.
Lily’s Garden Dėlionė slsn
Lieliska grafika, jauks stāsts un pagaidām bez reklāmām!
Man patīk varoņi, un tā ir izaicinoša spēle augstākos līmeņos, taču tai patiešām ir jāpiešķir vairāk zvaigžņu un atlīdzības mums, spēlētājiem, kuri nevar vai negrib tērēt naudu, lai spēlētu.