Post by bowssobpoehampni on Mar 4, 2022 15:58:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
این بازی واقعا سرگرم کننده است اما یک چیز می توانید گلوله های سیاه را سیاه کنید. بازی سرگرم کننده است سطوح سخت هستند اما همچنان سرگرم کننده هستند. سطوح را سخت نکنید با تشکر از شما
اگر مشکل همگامسازی را برطرف کنند، به 5 ستاره تغییر میکند. به نظر میرسد که اگر مردم عصبانی شوند و در حالی که آنها را بازی میکنید، دست از کار بکشند، برنده نمیشوید. من توصیه نمی کنم این بازی را تا زمانی که مشکل حل نشده است، انجام دهید. ویرایش: بازی ها مرده اند. فقط 60 نفر در هر زمان بازی می کنند. شرمنده من مقداری پول خرج کردم.
بده فقط 5 مرحله داره
Clone Armies: Battle Game የእንቅስቃሴ jbq
خیلی عایییییییییی حتما نسبش کنید ولی اگراینترنتی خیلی خوب میشد
این بازی وحشتناک است، آنها ابتدا همه نیروهای گران قیمت را به شما می دهند، به این معنی که شما نمی توانید آنها را در مراحل اولیه بپردازید، جایی که آنها آنها را به شما می دهند کنترل های چندنفره گیج کننده، بدون پاسخ، من می توانم ادامه دهم و ادامه دهم
کمپین کوتاه مدتی طول می کشد تا یک مسابقه آنلاین پیدا کنید و باید منتظر بمانید تا به صفحه نمایش نگاه کنید تا کسی را پیدا کند که با او بازی کنید.
این یک بازی خوب اما عجیب است و به یک استراتژی خاص نیاز دارد (کمی فنی تر است و فقط حرکت کنید و تیراندازی کنید) پیشرفت های کمی وجود دارد که می توان انجام داد اما در غیر این صورت بازی خوبی برای بازی در هنگام سوار شدن است.
بنابراین اخیراً یک اشکالی وجود دارد که وقتی وارد سیستم می شوید یا برخی موارد را ادعا می کنید منجمد می شود و من را از سیستم خارج می کند، لطفاً idk این را برطرف کنید
اندروید من 5.1 هست و رم 1 گیگ. CPU نیز چهار هسته ای است. به درد من نمیخوره. اینترنت رو هم روشن کردم باز نشد. لطفا این مشکل را حل کنید.
Clone Armies: Battle Game Экшен alnx
لطفاً این بازی را اصلاح کنید، من به کرش کردن ادامه میدهم و در حالی که من افسرده هستم کمکی نمیکند. لطفاً رفع کنید
Clone Armies: Battle Game پرتحرک yti
این یک بازی عالی است، اما چطور ممکن است که کادت های دشمن می توانند شلیک کنند و ما نمی توانیم آن را برطرف کنیم و من رتبه بهتری می دهم.
این بازی خیلی خوب است اما افکت ها خوب است اما ای کاش طرح های جدیدی را روی muiltplayer اضافه می کردید.
سرگرمی در شروع تا زمانی که ماموریت های کمپین سخت تر و سخت تر می شود من توانستم به آخرین سطح برسم اما فردریکو نامش چیست...!؟ یک رئیس آخر جهنمی است و شما فقط چند نیرو دریافت می کنید و شکست می دهید و وقتی او به آسمان پرواز می کند و با لیزر تمام نیروهای نخبه ای را که در اختیار دارم، منفجر می کند، حتی نمی توانم به حالت جعبه شنی بروم از این بازی متنفرم که خاطراتی با آن داشتم. آن و چند بازی و آفلاین فقط LAGS به دلایلی این بازی اساسا خراب شده است
چند نفره وحشتناک برای برنده شدن بپردازید مفهوم خوب سندباکس بدون پول خیلی سخت است... توصیه نمی کنم.
بیخود ترین بازی این
بازی خوبیه ولی به دلایلی تو چند نفره حتی اگه فقط یه بازی ببازم میگه DEFEAT. و من xp رو بخاطرش از دست میدم. چرا من باختم و اونا نه! به هر حال لطفا اصلاح کنید زیرا غیر از آن من عاشق این بازی هستم و هر روز آن را بازی می کنم.
خوب است اما کمی خسته کننده می شود و من از این متنفرم که برای دریافت حالت جعبه شنی باید یا پول پرداخت کنید یا تا آخر صبر کنید. ویرایش:تغییر رتبه. با چندین هکر که چندین کلون را به طور همزمان کنترل می کردند، و بر اساس آن ظرفیت نامحدودی داشتند.
بازی جالبی
دوس داشتم برنامه خوبی بوذ
بازی بسیار خوبی است . اگرنصب کنید خیلی بدمینتون
Galaxy Attack (Premium) آرکیڈ nzcr
Clone Armies: Battle Game Akcija evo
بازی سرگرم کننده است اما در چند نفره کلاهبرداران/هکرهای زیادی وجود دارد. حالت خدا، انرژی بینهایت، احمقانه است. آنها همچنین می توانند بازی را متوقف کنند و فقط منتظر بمانند تا شما را ترک کنید.
فقط یک بازی عالی برای گذراندن زمان و هر زمان که سرتان شلوغ است و یک بازی سرگرم کننده است، حتی ممکن است بخواهید همیشه آن را بازی کنید، اعتیادآور است و شما را سرگرم می کند
این بازی عالی است
بازی خوبی است اما آخرین باری که آن را بازی کردم، خیلی بد بود که درستش کنم، لطفاً وقتی "پایان" را شکست دادیم، همه کارت ها را به ما بدهید (در حداکثر)
بد بود
کلون های جایزه در حالت pvp گنگ است
بازی خوبیه میتونید باهاش سرگرم باشید
عالی است اما سطوح زیادی وجود دارد اما اکنون فقط 22 مورد از آنها باقی مانده است که چه اتفاقی برای سطوح قدیمی افتاده است و شما قهرمان را حذف کردید چرا
این بازی خیلی چرته
وقتی در چند پلیر هستید، می توانید به راحتی آفلاین شوید و از دست دادن اتصال باعث ضرر شما می شود، به طور جدی شما نمی توانید یک بازی را شروع کنید و به دیگری مانند آن برنده شوید، همچنین به روز رسانی های تصادفی چیست؟ مدام می گوید که این یک نسخه قدیمی از بازی است اما چیزی را تغییر نمی دهد
Clone Armies: Tactical Army Game Akčné fdiz
این بازی مورد علاقه من است! اما خوب است اگر یک دکمه تنظیم مجدد اضافه کنید تا پیشرفت خود را شروع کنید. واقعا ممنون میشوم.
خیلی خوب نیست.خیلی بدم نیست