Post by bowssobpoehampni on Mar 4, 2022 16:07:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Sun: Key of Heaven IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri de înșelăciune multe primogems ▞▞▞
▞▞▞ The Sun: Key of Heaven 2022 version ▞▞▞
Multe erori nu se pot juca fără probleme. Nu am întâlnit nicio eroare, dar la început a întârziat prea mult. Remediați mai întâi erorile și întârzierile pe unele dispozitive.
A fost o continuare binemeritată pentru primul joc! Asteptam mai mult continut de la voi baieti!!
Știu că va fi la fel de uimitor ca The Suns: Origins, dar este puțin cam întârziat pentru mine acum. Un întârziere de scădere a ratei cadrelor stop and go. În afară de asta, sunt încântat să joc odată stabilizat. Cel mai apropiat lucru pe care l-am văzut pe jocurile mobile!
Uau, acest joc este epic, dar problema mea cu acest joc este când mă rănesc și îl vindec când sprintez, mă dăunează foarte mult este că un bug și există o eroare în care nu poți schimba armele și va rămâne doar la o armă, chiar și cuțitul. nu puteți trece la acesta. Devs. și aspectul de control nu vor salva. Vă rugăm să o remediați. Devs. În general, aceasta este singura mea problemă. Vă rog, Dev. Extindeți jocul. Adaugă noi funcții În viitor. Actualizări. Sper că ne ascultați. Devs. Acest joc are un potențial foarte mare de dragoste aceasta.
👍
Vă rog să remediați eroarea, nu pot finaliza misiunea, de exemplu misiunea cu bibliotecarul. Am deja cartea, dar când revin la blizar, se spune că nu am cartea încă... vă rog să remediați asta. și, de asemenea, muniția și sănătatea pe care o vor da, dar când bifez caseta este goală
Poate cineva să-mi spună că acest joc este multi-player sau nu
Ai facut-o din nou. Minunat. Ține tot așa.
I-aș da 5 stele, dar este puțin lent, de asemenea, dispozitivul meu începe să se încălzească după câteva minute de joc. Grafica excelentă, care ar trebui să fie cea mai bună parte a acestui joc, devine principala sa problemă, deoarece majoritatea jucătorilor care ar juca acest joc nu dețin un telefon pentru jocuri. Vă rugăm să reduceți puțin grafica, astfel încât dispozitivele noastre să nu ia foc ..oricum un joc grozav dacă aveți un dispozitiv bun pe care să îl jucați ..
Aș spune asta. Jocul are potențial. Pentru mine, care joc multe jocuri de înaltă rezoluție, grafica de aici a fost foarte confuză pentru mine, precum și aspectul butoanelor. La început a fost confuz, dar sincer, are potențial. Pentru mine, nu aș prefera să joc acest joc, dar totuși este frumos pentru cei cărora le plac jocurile de tip vechi.
Tocmai am cumpărat acest joc și când l-am deschis, îmi spune despre el, verificând licența pentru a vedea dacă nu am folosit un patch pentru el și nu am și dacă dați clic din nou pe Verificați, se va îngheța ca și când se încarcă, dar de fapt nu este așa te rog sa rezolvi asta nici nu m-am jucat!!!
Vă rugăm să remediați decalajul
Un joc foarte grozav și o grafică excelentă...
Arată frumos, dar pentru mine jocul a fost puțin plictisitor. Jocul nu are suflet.
Îi dau un 4 la creativitatea și realismul Bare Bones amestecate într-o lume post-apocaliptică alternativă, totuși decalajul este destul de frecvent și uneori devine enervant sau îmi ucide personajul sau misiunea eșuează.
Ce este codul secret?
Acesta este un joc super distractiv, greu, dețin întreaga serie STALKER și mi-a plăcut să joc metroul, mi-a ratat dialogul cu vânătorii, ceea ce a făcut imposibil să termin, iată recenzia dvs. actualizată, singurul lucru pe care trebuie să-l spun, are nevoie de mai mult apă, heh.
Edit: merge împreună cu povestea, versiunea completă bine cumpărată (evident) mulțumesc pentru un alt joc grozav
Bun joc
Tocmai descarc asta. M-am simțit îndrăgostit de „The Sun: Origin”. Abia aștept să joc și asta <3
Fără suport pentru controler, prin urmare - 2 stele. Ca și precedentul Sun, grafică bună, joc de arme și atmosferă.
FRATE DE CE AM ȘTIU DESPRE ASTA MAI DEvreme! multumesc Domnului nou!
The Sun: Key of Heaven Aksiyon jhn
O continuare bună pentru The Sun: Origin în cărțile mele, încă nu am ajuns nicăieri, dar până acum, sunt câteva supărări pe care le-am primit de la joc: - Cerințe de performanță ridicată: modelele de NPC-uri în joc sunt STRACTATE, ceea ce se îmbunătățește aspectul lor general, dar, în cele din urmă, polis-urile în plus ajung să ia prea mult din GPU - dialog cheesy: nu știu ce fel de personaj caută cu Grizzly, dar oamenii nu ar spune de obicei LOL când vorbesc într-un joc post-apoc, PC-ul vorbește și el ciudat.
Știu că este foarte devreme în dezvoltare, dar este deja o continuare grozavă a lui The Sun și îmi plac foarte mult îmbunătățirile și tot potențialul ei — sper, de asemenea, că acest lucru nu înseamnă sfârșitul lucrării la Origins.Sugestii: - Obiecte aleatorii de găsit în locuri precum birouri, mese, cărți etc., cum ar fi în Origins - Regenerarea aleatorie a articolelor în dulapuri atunci când vizitați locații - Mai multe șanse de cadere de pradă pe creaturi - Generarea aleatoriu de misiuni secundare cu NPC-uri - Urban zone de oraș ruinate
Are nevoie de multă muncă și actualizări, dar jocul este foarte bun are nevoie de mai multe traduceri în engleză lol, dar încă foarte bun
Gameplay-ul este perfect
Cred că acest joc este foarte grozav... atât de frumos și îmi place...
Culoarea de bază a telefonului meu este galbenă! Vă rugăm să remediați.
Povestea jocului este puțin confuză. Dar acesta poate fi cel mai bun joc de aventură de supraviețuire. vrăjitor (mă face să sufer de foame și sete fără să primesc semn de la o sarcină, încă vând corp mutant pentru a supraviețui) 2.NPC încă într-o poziție gata după ce am împușcat un mutant pentru o perioadă nesfârșită de timp (deci nu pot vorbi cu ei) 3.bug în muniție și kit medical ca Sandman
Acest joc rulează foarte lent pe dispozitivul meu
Sper că acest joc la fel ca Stalker
The Sun: Key of Heaven Action zld
Jocul continuă să se zdrobească pe telefonul meu nu joacă bine
unde este cutia de depozitare.. ca la soare.
salut dev.sunt blocat în regiunea origami din cauza lipsei unei conversații cu NPC..Vă rog verificați-o, vă rog..De fiecare dată când încerc să vorbesc cu NPC, nu a scris nicio conversație.Doar o conversație goală.npc în regiunea origami.Mulțumesc
The Sun: Key of Heaven Veiksmas ylme
Un joc grozav, un joc dificil și o grafică impresionantă. Singurul lucru care nu-mi place este că nu există suficiente indicii pentru misiuni și înțelegerea GPS-ului este acum prea complicată.
The Sun: Key of Heaven Akcijske igre vrz
Foarte dezamăgit, sunt un mare fan al jocurilor anterioare Sun și Zona, dar acest joc este doar o copie proastă a jocurilor anterioare, nicio îmbunătățire semnificativă, dispozitivul se încălzește după o vreme, aspectul HUD, controalele nu sunt personalizabile. Risipă de bani. Nu voi mai cumpăra niciun joc de la tine, dacă nu rezolvi asta, nu-mi pasă cum faci asta.
Frumos Edit: sunt atat de pierdut :/
Buggy
Iubește acest joc!
Acesta este unul bun să fiu sincer. Povestea este grozavă. Armele sunt grozave, dar trebuie îmbunătățite. Consumabilele și articolele sunt foarte greu de găsit, dar bune. Sunetele sunt bine făcute, dar trebuie și îmbunătățite. Dușmanii trebuie să fie nerfați pentru că prea OP. Dar acest joc este grozav până la urmă și văd că încă poate fi îmbunătățit. Apropo, gloanțele sunt scumpe.
Jocul este interesant. Grafica devine mai bună de la primul său joc. Sistemul de joc are o mulțime de funcții noi și există o mulțime de povești interesante. Mi-aș dori ca controalele să fie mai personalizabile, cum ar fi redimensionarea și să aibă o poziție suplimentară, cum ar fi ghemuit, înclinat și înclinat, dar în general este grozav. Actualizare: am o problemă la conectarea la Google Play
M-am radiat, chiar dacă am folosit trusa antiradiații.Vă rugăm să remediați acest lucru
The Sun: Key of Heaven Ação fdqd
Până acum, bine. Sper că nu ca versiunea anterioară de origine, unde nu există un sfârșit adecvat pentru povestea sa după ce a ajuns la Atria. Se pare că această nouă versiune, de asemenea, principalul obiectiv este să ajungă la Atria. De altfel, temperatura telefonului meu crește după ce am jucat timp de o oră. Poate pentru că i-am folosit graficul la o setare maximă lol. Un joc grozav. Tine-o tot asa dev
Joc super
mișcarea lumii exterioare este atât de lentă, încât să fie netedă ca soarele să provină din dispozitivele low-end. remediați asta sau voi primi o rambursare. deocamdata doar 2 stele.
Bloc puzzle Jewel Puzzle jig
Joc grozav